Øvre Langgate 19

Koselig leilighet på 34 kvm med stue, åpen kjøkkenløsning, bad, soverom og gang midt i sentrum av Tønsberg. Hvitevarer følger med. Biloppstillingsplass og egen låsbar bod i kjelleren.

Bod i underetasjen til f.eks en sykkel, ski/vinter/sommertøy.  Bygget er et ærverdig bygg fra 1800-tallet. Eiendommen har vannbåren gulvvarme som styres fra felles varmeanlegg og bergvarme. Leiligheten har lyse pene flater, høyt under taket, lekker original tømmervegg i stuen og soverommet og flott listverk. Her har du sjarm og sjel som harmonerer perfekt med det moderne. Leiligheten har åpen stue og kjøkkenløsning. Kjøkkenet har pene lyse skapfronter, hvitevarer er der, kjøleskap/fryseskap/komfyr og koketopp. Store vinduer i stuen med dype karmer med fin plass til å sitte og lese en god bok.
Badet er helfliset med nøytrale delikate fliser, pen innredning, dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin. Soverommet har plass til en dobbeltseng. Garderobeskap er allerede på plass. Også her er vises den lekre tømmerveggen videreført. Leiligheten ligger midt i sentrum av Tønsberg, her har man gåavstand til alt. 

Relasjoner

Vi har tro på relasjoner og tillit bygget over tid og eierskapet preges av det.

Eierskap

Selskapet
Familieeid og har navnet etter familens medlemmer.

Thomas Schlytter-Henrichsen
André Schlytter-Henrichsen
Catharina Schlytter-Henrichsen
Erik Schlytter-Henrichsen

Kontakt oss

Kontakt oss

Kjellelia 1C

3125 Tønsberg

Norge

Mobil

+47 47166000