St Olavsgate 1A

St. Olavs gate 1A er en attraktiv 2-roms leilighet fra 2012 - perfekt for deg som bor alene eller for et par. Beliggenheten er strålende, rett ved sentrum med gangavstand til alt man måtte trenge. Bygget er fra opprinnelig ca. 1920, og bygget om til leiligheter i 2012 og derved moderne og lekkert. Store vindusflater gir masse godt lys.  

Innvendig har leiligheten en gjennomført pen stil med parkettgulv og malte veggflater. Det er romslig gang med svært innholdsrik skyvedørsgarderobe. Garderoben har speildører som gir flott romfølelse. Stuen og kjøkken er i åpen løsning. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer, både kjøleskap og en frysedel under. Med en sentral koke øy og tilhørende ventilator senket fra taket kan du bli inspirert til å lage masse god mat. Det er et stort soverom med stor skyvedørsgarderobe som dekker hele den ene veggen. Masse plass og med fantastiske flotte speildører. Videre har leiligheten et flislagt bad med gulvvarme og dusjhjørne, og vaskemaskin. Det følger også egen stor bod på hele 14 kvm.

Det er mulighet for sykkelparkering i bakgården. Parkering med bil kan gjøres i området ved såkalt beboerparkering. Les mer her.

Relasjoner

Vi har tro på relasjoner og tillit bygget over tid og eierskapet preges av det.

Eierskap

Selskapet
Familieeid og har navnet etter familens medlemmer.

Thomas Schlytter-Henrichsen
André Schlytter-Henrichsen
Catharina Schlytter-Henrichsen
Erik Schlytter-Henrichsen

Kontakt oss

Kontakt oss

Kjellelia 1C

3125 Tønsberg

Norge

Mobil

+47 47166000